|
Co robicie w wolnym czasie?
|
|
12-02-2015, 09:29 AM
|
|||
|
|||
| RE: Co robicie w wolnym czasie? | |||
|
12-03-2015, 12:19 AM
|
|||
|
|||
|
RE: Co robicie w wolnym czasie?
A ja na chwię obecną zapytam się : co to jest "wolny czas", bo ja już od lat nie pamiętam czy jest coś takiego w moim zyciu. Cały czas praca i trochę snu. Wolny czas to może będe miał dopiero na emeryturze, o ile wogóle będzie coś takiego jak emerytura. Odpoczywać będe tak pożądnie dopiero po śmierci.
"Miłość oznacza rozprowadzać ciepło, nie dusząc się przy tym wzajemnie. Miłość oznacza być ogniem, ale wzajemnie się nie spalać." Phil Bosmans |
|||
|
12-03-2015, 02:26 PM
|
|||
|
|||
|
Wolny czas to błogosławieństwo , można do woli leżakować
|
|||
|
01-22-2017, 04:29 PM
|
|||
|
|||
|
Ja szukam faceta na http://betania.pl hahaha :-)
|
|||
|
07-30-2020, 05:36 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-30-2020 05:37 PM przez skała.)
|
|||
|
|||
|
Malujemy
|
|||
|
07-30-2020, 07:28 PM
|
|||
|
|||
|
A co malujemy? Ikony, ściany, obrazy?
"Miłość oznacza rozprowadzać ciepło, nie dusząc się przy tym wzajemnie. Miłość oznacza być ogniem, ale wzajemnie się nie spalać." Phil Bosmans |
|||
|
07-30-2020, 08:59 PM
|
|||
|
|||
|
Ikony, obrazy. Ściany są nudne.
|
|||
|
07-30-2020, 09:19 PM
|
|||
|
|||
|
No proszę, to mamy talent na forum. A może przedstawisz jakieś swoje prace? Chętnie bym obejrzał. Jeśli będą godne uwagi to można nawet na serwisie zrobić galerię,jeśli zależy tez na sprzedaży to może ktoś coś kupi. Oczywiście ja ze swej strony niczego nie pobieram,gdyż nie prowadzę żadnej działalności. Można tylko umieścić info o możliwym indywidualnym kontakcie - gdyby ktoś był zainteresowany a więc tylko taki temat informacyjny. To z czego sam mógłbym korzystać w ramach jakieś współpracy to z fotek prac = nieraz potrzeba do artykułów,co byłoby tez reklamą twoich prac.
Względnie można w ramach podziękowania za reklamę przekazać datek na funkcjonowanie serwisu - opłata za serwer jako wsparcie strony. To jednak dopiero w marcu gdyż wtedy opłacam serwer i oczywiście tyle ile się uzna jak to z datkami "co łaska". Ale to oczywiście przy chęci sprzedaży i przedstawienia swoich prac jako galerii. Nie skłaniam,nie nalegam,wszystko według własnego uznania. Dla mnie najistotniejszą sprawa jest EWANGELIZACJA. I wszystko co robię czynię dla niej. "Miłość oznacza rozprowadzać ciepło, nie dusząc się przy tym wzajemnie. Miłość oznacza być ogniem, ale wzajemnie się nie spalać." Phil Bosmans |
|||
|
07-30-2020, 10:08 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-30-2020 10:08 PM przez maly_kwiatek.)
|
|||
|
|||
|
Ja siedzę na fejsie :D
Być małym kwiatkiem pod stopami Boga - św. Teresa z Lisieux |
|||
|
07-31-2020, 03:13 AM
|
|||
|
|||
|
Majsterkuję wraz z dziećmi. Synowie nauczyli się obsługiwać szlifierkę kątową oraz zwykłą,wyrzynarkę włosową,wiertarkę. To już coś.
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc
Portal