|
Prawo do wychowywania dzieci : państwo czy rodzina ?
|
|
09-24-2012, 10:12 AM
|
|||
|
|||
|
RE: Prawo do wychowywania dzieci : państwo czy rodzina ?
Opowiem pewną sytuację z mojego życia względem poruszonej przez Tomasza32 tematyki.
Otóż kilka lat temu , moja najstarsza córka , będąc w gimnazjum , zachorowała tak , że niemal cały rok spędziła w domu w łóżku. Miała napady boleści i gorączkowała. W końcu udało się doprowadzić na drugi rok szkolny do zorganizowania zajęć indywidualnych w domu. Niestety czasami bywało tak , że na przjście nauczyciela do domu córka miała takie boleści , że nie pomagał tramal . W końcu zostaliśmy wezwani do szkoły na naradę z dyrektorem i panią pedagog. Wytłumaczono nam , że gorączka nie może stanowić takiej zapory dla uczenia się !!!!!!! W końcu , niespodziewanie przyszło zawiadomienie z sądu rodzinnego do nas o rozprawie na temat : dokonanie rozeznania sytuacji rodzinnej. Po rozprawie wyrok był jasny: niczego z zarzutów symulacji i niedbalstwa nie udowodniono i sąd orzekł niewinność naszą !!!!!! Nikt nas nie przeprosił za pomówienie i stworzenie wielomiesięcznej atmosfery nagonki. Miesiąc później , osoba która nas chciała skrzywdzić , zapadła na tak poważne problemy z kręgosłupem , że nie było jej pół roku !!!!!! Bóg słyszy wołanie biedaka !!! ! Pisze o tym , gdyż wydaje się , że ingerencja w domowy Kościół , jakim jest rodzina , jest niedopuszczalna. Uważam to za celową politykę grup stojących wysoko w hierarchii Unii Europejskiej i ONZ. Nie chciałbym być postrzegany , jako człowiek politykujący-gdyż mnie polityka w ogóle nie interesuje - lecz widzę w tym działania masonerii. Poświęce jej dziś lub jutro osobny temat. http://www.jhs.fora.pl |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Wiadomości w tym wątku |
|
Prawo do wychowywania dzieci : państwo czy rodzina ? - TOMASZ32 - 09-24-2012, 12:32 AM
RE: Prawo do wychowywania dzieci : państwo czy rodzina ? - exe - 09-24-2012 10:12 AM
RE: Prawo do wychowywania dzieci : państwo czy rodzina ? - TOMASZ32 - 09-30-2012, 11:31 PM
RE: Prawo do wychowywania dzieci : państwo czy rodzina ? - Sant - 10-04-2012, 01:05 PM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc
Portal