Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prawo do wychowywania dzieci : państwo czy rodzina ?
09-24-2012, 10:12 AM
RE: Prawo do wychowywania dzieci : państwo czy rodzina ?
Opowiem pewną sytuację z mojego życia względem poruszonej przez Tomasza32 tematyki.

Otóż kilka lat temu , moja najstarsza córka , będąc w gimnazjum , zachorowała tak , że niemal cały rok spędziła w domu w łóżku.
Miała napady boleści i gorączkowała.
W końcu udało się doprowadzić na drugi rok szkolny do zorganizowania zajęć indywidualnych w domu. Niestety czasami bywało tak , że na przjście nauczyciela do domu córka miała takie boleści , że nie pomagał tramal .
W końcu zostaliśmy wezwani do szkoły na naradę z dyrektorem i panią pedagog.
Wytłumaczono nam , że gorączka nie może stanowić takiej zapory dla uczenia się !!!!!!!
W końcu , niespodziewanie przyszło zawiadomienie z sądu rodzinnego do nas o rozprawie na temat : dokonanie rozeznania sytuacji rodzinnej.
Po rozprawie wyrok był jasny: niczego z zarzutów symulacji i niedbalstwa nie udowodniono i sąd orzekł niewinność naszą !!!!!!
Nikt nas nie przeprosił za pomówienie i stworzenie wielomiesięcznej atmosfery nagonki.
Miesiąc później , osoba która nas chciała skrzywdzić , zapadła na tak poważne problemy z kręgosłupem , że nie było jej pół roku !!!!!!
Bóg słyszy wołanie biedaka !!! !
Pisze o tym , gdyż wydaje się , że ingerencja w domowy Kościół , jakim jest rodzina , jest niedopuszczalna.
Uważam to za celową politykę grup stojących wysoko w hierarchii Unii Europejskiej i ONZ.
Nie chciałbym być postrzegany , jako człowiek politykujący-gdyż mnie polityka w ogóle nie interesuje - lecz widzę w tym działania masonerii.
Poświęce jej dziś lub jutro osobny temat.

http://www.jhs.fora.pl
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Prawo do wychowywania dzieci : państwo czy rodzina ? - exe - 09-24-2012 10:12 AM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Via Ad Deum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS