Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dzieci z rodzin zastepczych obowiązkowo do adopcji?
09-05-2012, 01:11 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-05-2012 01:23 PM przez Sant.)
RE: Dzieci z rodzin zastepczych obowiązkowo do adopcji?
Hmm...Palma...- Rozumiem, że patologicznym winno się odbierać? Pytanie kto ma decydować o patologizacji rodziny i do jakiego stopnia?. Ja np wg co niektórych tworzę rodzinę patologiczną, bo mam piątkę dzieci. A jeszcze dwoje w niebie. Z alkoholem wprawdzie się nie zmagam , tylko od czasu do czasu spożywam lampkę albo i dwie wina, a niekiedy przy grillu, lub smażonej rybce i piwo się trafi. Mam problem natomiast z inną używką - nikotynizm. Wprawdzie palenie rzuciłem już dawno, ale od czasu do czasu zdarza mi się popalać. Problemy zdrowotne również posiadam (kręgosłup, korzonki, itp). Rozumiem, że to błąd iż pozwolono mi te dzieci wychować? Cóż - też wyrosły na patogeniczne: są w Kościele aktywni, dwoje ma wyższe wykształcenie, dwoje jeszcze się uczy, w tym jedno w szkole ponadmaturalnej.....Cóż - inżynier, mgr prawa, pedagog (pedagożka?), licencjat zarządzania i kucharz oraz dwoje uczących się zaiste stanowią modelowy przykład rodziny patologicznej. Cała naszą rodzinę najlepiej wysłać na leczenie.....
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Dzieci z rodzin zastepczych obowiązkowo do adopcji? - Sant - 09-05-2012 01:11 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Via Ad Deum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS