![]() |
|
Nasze plany na wakacyjny wypoczynek? - Wersja do druku +- Via Ad Deum - Chrześcijańskie Forum Ewangelizacyjne (http://forum.viaaddeum.pl) +-- Dział: RODZINA (/forum-RODZINA) +--- Dział: Wypoczynek rodzinny (/forum-Wypoczynek-rodzinny) +--- Wątek: Nasze plany na wakacyjny wypoczynek? (/post-Nasze-plany-na-wakacyjny-wypoczynek) Strony: 1 2 |
RE: Nasze plany na wakacyjny wypoczynek? - Sant - 11-17-2015 11:16 AM (07-25-2012 12:55 PM)Sant napisał(a): Mi sie marzy Neapol i Wezuwiusz. Potem Fatima i wyspy greckie. Mogą być Meteory. Aaa - Zapomniałem o Krymie.Neapol zaliczyłem, Wezuwiusza nie, bo był cały w chmurach, nie warto było. To tak przy okazji kanonizacji JPII. RE: Nasze plany na wakacyjny wypoczynek? - exe - 11-17-2015 01:11 PM Dla mnie wypoczynkiem jest uwolnienie się na jakiś czas od bolesnych skutków choroby, a poza tym jeśli tylko mam możliwość Lectio divina, natychmiast popadam w stan płomiennego odpoczynku ;) RE: Nasze plany na wakacyjny wypoczynek? - Duśka - 12-03-2015 02:29 PM Ja bym chciała polecieć na Alaskę i najlepiej już tam zostać
RE: Nasze plany na wakacyjny wypoczynek? - Sant - 12-28-2015 10:08 AM Ale złoto już tam się chyba skończyło, słońca też nie za wiele. RE: Nasze plany na wakacyjny wypoczynek? - Duśka - 01-18-2016 04:33 PM Zamierzam w tym roku jechać do Zakopanego na 2 tygodnie , sama. Też nie będę nikogo z rodziny informować o planach ,żeby nie mieli pretensji ,że byłam a nie wpadłam w odwiedziny. |