|
Nasze plany na wakacyjny wypoczynek?
|
|
04-24-2012, 11:25 AM
|
|||
|
|||
|
Nasze plany na wakacyjny wypoczynek?
Jak wypoczywacie w wakacje, ale nie tylko w tym czasie? Czy macie juz jakies plany na najbliższe wakacje? A może jakis szczególny sposób na rodzinny wypoczynek? Czy spedzacie czas głównie z dziecmi czy także macie czas zarezerowany na wypady we dwoje?
A więc troche relaksu i odpoczynku od tego co nas meczy, od tego co nas nurtuje na codzień i nie pozwala na odpoczynek. Forum to nie tylko tematy trudne, tematy meczące nasza psychike, ale także tematy przyjemne, więc tutaj można trochę luźniej porozmawiac o tym jak spedzamy miło czas. Zapraszam do dzielenia się swoimi pomysłami, planami, sposobami.:) |
|||
|
07-25-2012, 12:55 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Nasze plany na wakacyjny wypoczynek?
Mi sie marzy Neapol i Wezuwiusz. Potem Fatima i wyspy greckie. Mogą być Meteory. Aaa - Zapomniałem o Krymie.
|
|||
|
07-26-2012, 11:02 AM
|
|||
|
|||
|
Najlepiej to mi się odpoczywa w domu jak nikogo nie ma i nie muszę nic robić, wystarczy, że pogoda męczy i jeszcze się gdzieś wybrać to żaden odpoczynek :)
PRAWDA I MIŁOŚĆ TO BÓG |
|||
|
07-26-2012, 04:21 PM
|
|||
|
|||
|
Ja niestety nie mam gdzie i za co pojechać. Dzieciaki siedzą głównie pod blokiem. Może w sierpniu cos uda się zorganizować, choc tez nie wiem, bo żona nienajlepiej sie czuje. Czwarta pociecha jest bardzo mecząca i zona ciężko znosi ta ciążę. Ale przydałoby sie aby gdzieś pojechali i poodychali świeżym powietrzem, aby tez mieli urozmaicenie, ale brak kasy utrudnia nam dalsze wyjazdy. Po za tym ciągłe bieganiny po lekarzach. Nie naciesza sie dzieci, ale cóż, tak bywa, nie zawsze jest tak jakbysmy tego chcieli.
"Miłość oznacza rozprowadzać ciepło, nie dusząc się przy tym wzajemnie. Miłość oznacza być ogniem, ale wzajemnie się nie spalać." Phil Bosmans |
|||
|
07-27-2012, 08:35 AM
|
|||
|
|||
|
Ha - Tomasz - ja nie mówię, że pojadę. Zauważ, że użyłem sformułowania: "marzy mi się".
a od marzeń do realizacji daleka droga. |
|||
|
07-27-2012, 09:50 AM
|
|||
|
|||
|
Wiem, zauważyłem. Marzenia czasami sie spełniają, ale od marzeń do faktów jest droga daleka. Gdybym tak zaczął marzyć to wyszłoby że chcę odiwedzić połowę świata. :)
"Miłość oznacza rozprowadzać ciepło, nie dusząc się przy tym wzajemnie. Miłość oznacza być ogniem, ale wzajemnie się nie spalać." Phil Bosmans |
|||
|
07-27-2012, 12:02 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-27-2012 12:03 PM przez Sant.)
|
|||
|
|||
|
Marzenia niekiedy się spełniają
|
|||
|
07-27-2012, 01:42 PM
|
|||
|
|||
|
Tak, czasem we śnie :)
PRAWDA I MIŁOŚĆ TO BÓG |
|||
|
07-27-2012, 01:49 PM
|
|||
|
|||
|
Mnie sie kilka razy spełniły na jawie.
|
|||
|
10-26-2013, 04:18 PM
|
|||
|
|||
|
Ja z Rodziną wyjeżdżam najczęściej do podkrakowskich Łagiewnik. Tam szukamy natchnienia Bożego.
http://www.jhs.fora.pl |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc
Portal