Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korzystasz z CRM w swoim biznesie?
04-16-2022, 08:55 AM
Korzystasz z CRM w swoim biznesie?
Mam małą firmę. Trzeba to jakoś zoptymalizować. Znajomi radzą mi kontakt https://www.avenga.com/pl/kompetencje/tw...wania-crm/ Czy ktoś z nimi współpracował? Sieć ma tylko pozytywne recenzje, a ceny są adekwatne. Nie wiem czy warto?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12-10-2025, 10:46 AM
RE: Korzystasz z CRM w swoim biznesie?
Nie wyobrażam sobie współczesnego biznesu bez nowoczesnych technologii. W końcu nowoczesne technologie otwierają możliwości sprzedaży na nowych platformach. I nie zawsze są to tylko marketplace'y. Dotyczy to również mediów społecznościowych.
A kiedy czytam artykuły o pomysł na biznes 2025 nie dziwi mnie fakt, że wiele osób poświęca teraz wiele uwagi nowoczesnym technologiom w biznesie. To naprawdę niezwykle istotne. A jeśli chcesz dalej rozwijać swój biznes, zwrócenie uwagi na te aspekty zdecydowanie się opłaca.
03-05-2026, 05:29 PM
RE: Korzystasz z CRM w swoim biznesie?
Szukając informacji o reklamie zewnętrznej w Białymstoku natrafiłem na artykuły na temat billboardy Białystok . Znajdują się tam artykuły o tym, jak działa reklama billboardowa i jak zaplanować kampanię outdoorową w mieście. Przydatne dla firm, które chcą zwiększyć rozpoznawalność lokalnie.
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Via Ad Deum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS