Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak zacząć pracę z Wordpressem?
02-12-2026, 06:19 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-12-2026 06:20 PM przez Enker.)
Jak zacząć pracę z Wordpressem?
Nigdy wcześniej nie miałem styczności z Wordpressem i byłem trochę zagubiony, gdy po raz pierwszy usiadłem do panelu administracyjnego. Po ukończeniu szkolenie Wordpress Warszawa moje podejście całkowicie się zmieniło. Zrozumiałem jak zainstalować system na serwerze, jak tworzyć i publikować treści oraz jak korzystać z motywów, by strona wyglądała profesjonalnie. Najbardziej zaskoczyło mnie to, jak dużo można osiągnąć bez znajomości kodowania. Zajęcia również obejmowały zarządzanie użytkownikami, co okazało się bardzo pomocne, gdy zacząłem tworzyć stronę dla mojej działalności. Instruktorzy byli cierpliwi i tłumaczyli zagadnienia od podstaw. Na warsztatach poznaliśmy także instalację i aktualizację modułów oraz zabezpieczanie strony przed podstawowymi atakami. Całość była prowadzona w małej grupie, co sprzyjało indywidualnemu podejściu i wyjaśnianiu szczegółów progami. To świetne doświadczenie dla każdego, kto chce zacząć przygodę z tworzeniem stron.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
04-24-2026, 12:24 PM
RE: Jak zacząć pracę z Wordpressem?
Możecie sobie sprawdzić stronę https://web360.opteam.pl/ , na której znajdziecie ofertę nowoczesnej platformy multiportalowej web360 , czyli system zarządzania treścią na wielu portalach. Platforma web360 to nowoczesny system CMS, który umożliwia budowę i utrzymanie wielu portali w jednym środowisku, upraszczając codzienną pracę.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Via Ad Deum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS