|
Ile realnie wytrzymują u Was baterie w pilotach i czujnikach?
|
|
08-05-2026, 03:27 PM
|
|||
|
|||
|
Ile realnie wytrzymują u Was baterie w pilotach i czujnikach?
Siemanko, muszę się trochę wyżalić i przy okazji podpytać o Wasze zdanie. Ostatnio w niedzielę wieczorem padł mi pilot od dekodera i akurat jak na złość nie miałem w szufladzie ani jednej sztuki zapasowej. Wyciągnąłem jakieś stare zapasy, które leżały pewnie z rok i okazało się, że część z nich się po prostu rozlała w opakowaniu... Koszmar jakiś. Muszę w końcu zrobić jakiś konkretny porządek z tym w domu i kupić coś porządnego na zapas, żeby nie latać po stacjach benzynowych w nocy. Przeglądałem różne oferty w sieci, wpadła mi w oko oferta na baterie paluszki i myślę, żeby wziąć jakiś większy pakiet hurtowo, tylko nie wiem na co patrzeć. Warto w ogóle dopłacać do tych droższych serii utra/max, czy to tylko chwyt marketingowy i zwykłe alkaliczne robią dokładnie to samo? Jak przechowujecie zapasy, żeby nie traciły energii po kilku miesiącach leżenia w szafce? Z góry dzięki za wpisy i Wasze opinie, bo w temacie elektroniki domowej jestem raczej średnio zorientowany.
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Wiadomości w tym wątku |
|
Ile realnie wytrzymują u Was baterie w pilotach i czujnikach? - Enker - 08-05-2026 03:27 PM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc
Portal