![]() |
|
Budowanie zasięgu dzięki lajkom na Instagramie - Wersja do druku +- Via Ad Deum - Chrześcijańskie Forum Ewangelizacyjne (http://forum.viaaddeum.pl) +-- Dział: STREFA RELAKSU (/forum-STREFA-RELAKSU) +--- Dział: Rozmowy na luzie (/forum-Rozmowy-na-luzie) +--- Wątek: Budowanie zasięgu dzięki lajkom na Instagramie (/post-Budowanie-zasi%C4%99gu-dzi%C4%99ki-lajkom-na-Instagramie) |
Budowanie zasięgu dzięki lajkom na Instagramie - Enker - 08-07-2025 10:10 AM Z zainteresowaniem postanowiłem przetestować usługę zwiększenia polubień na Instagramie, żeby trochę poprawić widoczność jednego z moich postów. Nie oczekiwałem cudów, ale wszystko odbyło się wyjątkowo sprawnie. Procedura zlecenia była nieskomplikowana, trzeba było wstawić adres posta i wybrać ilość lajków. Polubienia zaczęły napływać po paru chwilach i zwiększały się sukcesywnie, co wyglądało całkiem realistycznie. Nie zauważyłem żadnych podejrzanych kont, wszystko prezentowało się normalnie. Post z większą ilością polubień faktycznie zwrócił na siebie większe zainteresowanie – pojawiło się więcej komentarzy niż zwykle. Jak na pierwsze podejście do czegoś takiego, jestem mile zaskoczony. Jeśli ktoś ma wątpliwości, czy usługa instagram like faktycznie działa, to mogę napisać, że u mnie efekt był zauważalny. |