![]() |
|
Hybryda i koszty domowego zestawu - Wersja do druku +- Via Ad Deum - Chrześcijańskie Forum Ewangelizacyjne (http://forum.viaaddeum.pl) +-- Dział: STREFA RELAKSU (/forum-STREFA-RELAKSU) +--- Dział: Rozmowy na luzie (/forum-Rozmowy-na-luzie) +--- Wątek: Hybryda i koszty domowego zestawu (/post-Hybryda-i-koszty-domowego-zestawu) |
Hybryda i koszty domowego zestawu - Mixon - Dzisiaj 06:27 PM Policzyłam ostatnio, ile kosztowałoby mnie skompletowanie podstawowego zestawu do manicure hybrydowego i wyszło więcej, niż początkowo zakładałam. Sama lampa to dopiero początek, bo dochodzą preparaty, kolory, akcesoria oraz późniejsze uzupełnianie zapasów. Mimo wszystko przy regularnym robieniu paznokci inwestycja może po pewnym czasie zacząć się zwracać. paniuroda.pl przeglądam czasem przy okazji szukania tematów związanych z codzienną pielęgnacją, ale jestem też ciekawa praktycznych doświadczeń osób, które naprawdę robią manicure w domu. Ile wydaliście na początek i po jakim czasie uznaliście, że zakup sprzętu miał sens? A może po kilku samodzielnych próbach wróciliście jednak do salonu, bo efekt profesjonalnego manicure był dla Was wart dodatkowych pieniędzy? |