Via Ad Deum - Chrześcijańskie Forum Ewangelizacyjne
Szybka metamorfoza salonu za pomocą tekstyliów - Wersja do druku

+- Via Ad Deum - Chrześcijańskie Forum Ewangelizacyjne (http://forum.viaaddeum.pl)
+-- Dział: STREFA RELAKSU (/forum-STREFA-RELAKSU)
+--- Dział: Rozmowy na luzie (/forum-Rozmowy-na-luzie)
+--- Wątek: Szybka metamorfoza salonu za pomocą tekstyliów (/post-Szybka-metamorfoza-salonu-za-pomoc%C4%85-tekstyli%C3%B3w)

Szybka metamorfoza salonu za pomocą tekstyliów - Enker - Wczoraj 05:51 PM

Zawsze powtarzam, że diabeł tkwi w szczegółach, a zmiana zasłon czy poduszek potrafi odmienić wnętrze bardziej niż malowanie ścian. Ostatnio wzięłam się za odświeżenie jadalni i bardzo przydał mi się ekupon na tekstylia i dekoracje do domu, bo dzięki niemu zamówiłam przepiękny obrus i rolety rzymskie na wymiar w znacznie niższej cenie. Chciałam jednak dodać całości nieco nowoczesnego sznytu, więc przeszukałam też aktualne ekupony na dekoracje i akcesoria do domu, żeby dokupić jakieś ciekawe wazony i złote sztućce. Czy Wy też macie tak, że co sezon musicie zmienić choć kilka drobiazgów w salonie, żeby poczuć nową energię? Zastanawiam się, jak oceniacie jakość tekstyliów zamawianych online w porównaniu do tych z sieciówek stacjonarnych. Moim zdaniem wybór wzorów w internecie jest nie do przebicia, ale czasem trudno wyczuć fakturę materiału jedynie przez ekran. Jakie kolory królują u Was tej wiosny – stawiacie na spokojne beże czy może odważne, nasycone zielenie i granaty?