![]() |
|
Czy sufit napinany do salonu pasuje do każdego wnętrza? - Wersja do druku +- Via Ad Deum - Chrześcijańskie Forum Ewangelizacyjne (http://forum.viaaddeum.pl) +-- Dział: STREFA RELAKSU (/forum-STREFA-RELAKSU) +--- Dział: Rozmowy na luzie (/forum-Rozmowy-na-luzie) +--- Wątek: Czy sufit napinany do salonu pasuje do każdego wnętrza? (/post-Czy-sufit-napinany-do-salonu-pasuje-do-ka%C5%BCdego-wn%C4%99trza) |
Czy sufit napinany do salonu pasuje do każdego wnętrza? - Mixon - Dzisiaj 03:17 AM Ostatnio znajomy podrzucił mi temat sufitów napinanych i powiem szczerze, że wcześniej w ogóle nie brałem tego pod uwagę. Dopiero jak zacząłem trochę czytać i oglądać realizacje, to pomyślałem, że może to być coś ciekawego do salonu. Najbardziej zainteresował mnie sufit napinany do salonu, bo daje sporo możliwości aranżacyjnych, szczególnie jeśli chodzi o oświetlenie. Tylko pojawia się pytanie – czy to pasuje do każdego stylu? Mam raczej stonowane wnętrze i nie wiem, czy taki element nie będzie się za bardzo wyróżniał. Z drugiej strony może właśnie o to chodzi, żeby dodać czegoś świeżego? Zastanawiam się też, czy to rozwiązanie jest praktyczne na co dzień – czy łatwo je utrzymać w czystości i czy nie ma problemów po jakimś czasie użytkowania. Może ktoś z Was miał podobne rozkminy i już coś wie więcej na ten temat? Chętnie posłucham opinii, bo wygląda to ciekawie, ale nadal mam kilka znaków zapytania. |