![]() |
|
Gdzie najlepiej spać w Sosnowcu i okolicy? - Wersja do druku +- Via Ad Deum - Chrześcijańskie Forum Ewangelizacyjne (http://forum.viaaddeum.pl) +-- Dział: STREFA RELAKSU (/forum-STREFA-RELAKSU) +--- Dział: Rozmowy na luzie (/forum-Rozmowy-na-luzie) +--- Wątek: Gdzie najlepiej spać w Sosnowcu i okolicy? (/post-Gdzie-najlepiej-spa%C4%87-w-Sosnowcu-i-okolicy) |
Gdzie najlepiej spać w Sosnowcu i okolicy? - Mixon - 04-15-2026 10:08 PM Planując wyjazd w okolice Sosnowca, zacząłem się zastanawiać, czy lepiej wybrać nocleg w samym mieście, czy jednak coś w pobliżu. W teorii wszystko zależy od potrzeb, ale w praktyce ciężko ocenić bez doświadczenia. Trafiłem na noclegi w Sosnowcu, dojazd do nas 10 min drogi na obiekt Grupa mPark Noclegi Śląsk Mysłowoce ul. Fabryczna 7e i pomyślałem, że to może być ciekawa opcja do rozważenia. 10 minut to naprawdę niewiele, a może warunki są lepsze niż w standardowych noclegach w centrum. Tylko pytanie – czy faktycznie tak jest, czy to tylko dobrze brzmi na papierze? Jakie macie doświadczenia w takich sytuacjach? Lepiej postawić na pewniaka w mieście, czy zaryzykować coś obok? |