![]() |
|
Co zrobić, gdy na suficie napinanym pojawi się usterka lub uszkodzenie - Wersja do druku +- Via Ad Deum - Chrześcijańskie Forum Ewangelizacyjne (http://forum.viaaddeum.pl) +-- Dział: STREFA RELAKSU (/forum-STREFA-RELAKSU) +--- Dział: Rozmowy na luzie (/forum-Rozmowy-na-luzie) +--- Wątek: Co zrobić, gdy na suficie napinanym pojawi się usterka lub uszkodzenie (/post-Co-zrobi%C4%87-gdy-na-suficie-napinanym-pojawi-si%C4%99-usterka-lub-uszkodzenie) |
Co zrobić, gdy na suficie napinanym pojawi się usterka lub uszkodzenie - Mixon - 02-06-2026 04:05 AM Przyznam, że kiedy pierwszy raz usłyszałem o serwis sufitów napinanych, myślałem, że to raczej rzadko potrzebna usługa. Ale po obejrzeniu kilku filmów z napraw zauważyłem, że czasem wystarczy drobne przecięcie folii albo zalanie z góry, żeby konieczna była interwencja specjalisty. Na szczęście naprawy nie zawsze oznaczają wymianę całego sufitu – czasem wystarczy wymiana fragmentu lub ponowne naciągnięcie materiału. Zastanawiam się jednak, czy takie poprawki są w ogóle widoczne, czy po naprawie sufit wygląda jak nowy? Ciekawi mnie też, czy ubezpieczenie mieszkania obejmuje tego typu szkody – np. gdy sąsiad z góry zaleje sufit i trzeba wezwać ekipę. Wtedy chyba taki serwis jest nieoceniony, bo szybka reakcja może uratować cały wystrój. Czy ktoś z Was miał taką sytuację i mógłby podzielić się doświadczeniem? Jak długo trwała naprawa i czy faktycznie udało się uniknąć wymiany całej konstrukcji? RE: Co zrobić, gdy na suficie napinanym pojawi się usterka lub uszkodzenie - adam448 - 03-17-2026 10:33 AM Dziękuje za wszystkie porady w tym temacie. meble kuchenne na wymiar |