![]() |
|
Intencje modlitewne - Wersja do druku +- Via Ad Deum - Chrześcijańskie Forum Ewangelizacyjne (http://forum.viaaddeum.pl) +-- Dział: WIARA I DUCHOWOŚĆ (/forum-WIARA-I-DUCHOWO%C5%9A%C4%86) +--- Dział: Modlitwa (/forum-Modlitwa) +--- Wątek: Intencje modlitewne (/post-Intencje-modlitewne) |
Intencje modlitewne - AgataAnastazja93 - 11-15-2012 10:51 PM Zakładam temat z intencjami modlitewnymi. Zasada jest taka że wpisujemy się kto z nas chcę się modlić codziennie w tych intencjach które tu będziemy zapisywać,jeśli ktoś będzie chciał zrezygnować to się po prostu wypiszę,i ja dołanczam się do tych modlitw.Może to być dowolna modlitwa:koronka,różaniec,a może chcemy odmawiać nowennę w tych intencjach,albo po prostu przyjąć w intencji tej osoby komunię św.,ja np.mogę zanosić te intencje do Matki Bożej Nieustającej Pomocy i św.Józefa.Zróbmy może tak że przez cały tydzień będziemy modlić się w intencji którą wybieramy,chyba że jak chcecie mogę zrobić losowanie?poczekam może z tym do jutra do godz 21:00,jak wolicie,gdy już będą intencje i chętni można by było zrobić losowanie.Pozdrawiam i zapraszam:) RE: Intencje modlitewne - Palma - 11-19-2012 05:09 PM Myślę, żeby zostawić tutaj wybór, niech każdy modli się jak mu czas pozwala ... RE: Intencje modlitewne - _promyczek_ - 11-22-2012 07:18 PM W intencji śp. Julianny Jaworskiej o chwałę Nieba i łaskę pocieszenia dla najbliższych pogrążonych w żałobie. RE: Intencje modlitewne - TOMASZ32 - 11-24-2012 11:20 PM Niech Pan obdarzy ją pokojem, niech przyjmie ją do swego Królestwa. + Wieczny odpoczynek racz Jej dać Panie... + RE: Intencje modlitewne - Palma - 11-29-2012 11:00 AM Módlmy się za nawróconą młodzież by wytrwała w wierze i za katolików, którzy gardzącym spojrzeniem odpychają ją od wiary by się sami nawrócili. RE: Intencje modlitewne - piano - 12-02-2012 08:49 PM Proszę o modlitwę w intencji mojego tatusia Zbigniewa, dziś mija 40 rocznica śmierci; pomódlmy się proszę aby Bóg przyjął go do swego Królestwa... Wieczny odpoczynek racz mu dać Panie, a światłość wiekuista niechaj mu świeci, niech odpoczywa w pokoju wiecznym. Amen. [*] RE: Intencje modlitewne - Anuszka - 05-13-2018 07:32 PM Proszę o modlitwę za moją mamę Ewę o powrót do zdrowia. |