Sport to zdrowie
|
04-22-2012, 03:50 PM
|
|||
|
|||
Sport to zdrowie
Sport to zdrowie - o tym wie każdy, mały i duży człowiek. Biegamy, jeździmy na rowerze i robimy wiele innych sportowych rzeczy, aby nasza sylwetka była wysportowana, aby też spalać swoja energię, ale niektórzy też uprawiają sport wyczynowo, zawodowo a niektórzy z wielkiej pasji. Niektórzy tez ograniczają sie do oglądania sportu w telewizji lub idąc na jakies imprezy sportowe nie uprawiając jednak żadnego sportu..
Jaką więc dyscyplinę sportu uprawiacie i w jakiej formie: wyczynowo, dla wielkiej pasji, zawodowo czy tylko tak, aby tylko podtrzymać swoja sylwetkę lub dla zdrowia, dla zachecenia dzieci? A może tylko należysz tylko do fanów sportu, ale bardzo lubisz jakas konkretna dyscypline sportu, więc także mozna sie podzielić swoją pasją. |
|||
07-19-2012, 02:37 PM
|
|||
|
|||
RE: Sport to zdrowie
Jestem fanem podróżowania. Jak tylko nadarzy sie okazja siadam do samochodu lub autokaru (też w gruncie rzeczy samochód) i hen w Europę. Wspaniały sport.
Innym jego rodzajem to czytanie w autobusie podczas dojazdu do pracy i z powrotem do domu. Piszesz sylwetka? Ta jest po to, by oczarowywać samice... pardon, potencjalne partnerki. Ja już jedną oczarowałem kilkadziesiat lat temu? Zdrowie? - Iiii- Jak Pan Bóg nie da, to samemu sie nie zdobedzie. Zreszta nie ono jest najważniejsze. |
|||
03-18-2013, 05:18 PM
|
|||
|
|||
Od jakiegoś już czasu ćwiczę bieganie
![]() ![]() Lubię tez Nordic walking .Mam kijki i chodzę z nimi ![]() No i brzuszki ćwiczę ![]() |
|||
05-28-2021, 07:50 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-12-2021 09:11 PM przez TOMASZ32.)
|
|||
|
|||
Jasne, że jest zdrowiem. A jak się za mocno zmęczysz, to możesz olejek cbd wykorzystać. Odstresowuje, rozluźnia mięśnie.
EDIT ADMIN: Reklama usunięta. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości