Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Solidne łóżko z drewna dla żywiołowego kilkulatka
06-11-2026, 03:56 PM
Solidne łóżko z drewna dla żywiołowego kilkulatka
Dzień dobry. Szukam solidnego łóżka dla mojego sześcioletniego syna. Do tej pory mieliśmy taki tani model z popularnej sieciówki zrobiony z płyty meblowej, ale niestety po niecałym roku użytkowania boki zaczęły pękać, a konstrukcja cała skrzypi przy każdym ruchu. Młody ma mnóstwo energii, czasami skacze po łóżku i po prostu potrzebujemy czegoś pancernego, co wytrzyma próbę czasu i dziecięcej kreatywności. Chcę kupić coś w 100% z prawdziwego drewna, najlepiej od jakiegoś mniejszego producenta, który nie jedzie na masówkę. Trafiłem na ofertę Valor i ich łóżka dla dzieci robione z bezsęcznej sosny. Konstrukcje mają niby udźwig do 150 kg, więc teoretycznie mógłbym się położyć obok małego podczas wieczornego czytania bajek bez strachu, że coś trzaśnie. Paleta kolorów też spora bo mają aż 21 odcieni i z tego co deklarują używają bezpiecznych farb wodnych. Brzmi to dobrze, ale jak to wygląda po dłuższym czasie? Czy te ramy faktycznie są tak masywne i stabilne jak piszą na stronie? No i jak u nich z terminem dostawy, bo zależy mi na czasie. Dajcie znać jeśli macie jakieś doświadczenia z tą firmą.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Solidne łóżko z drewna dla żywiołowego kilkulatka - Enker - 06-11-2026 03:56 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Via Ad Deum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS