Piłka nożna - jesteś kibicem czy także grasz?
|
07-16-2014, 08:29 PM
|
|||
|
|||
Piłka nożna - jesteś kibicem czy także grasz?
Piłka nożna to sport, który lubi wielu ludzi, najczęściej mężczyźni, ale nie brakuje też kobiet. Myślę, że warto na ten temat porozmawiać. Może znajdą się na forum osoby, które lubią piłkę nożną, znają sie na tym sporcie, śledzą wydarzenia związane z piłką nożną. Ostatnim takim ważnym wydarzeniem były MŚ w Brazylii. Jest więc tez okazja aby ocenić to ważne wydarzenie a także porozmawiać na temat konkretnych drużyn, zawodników, klubów piłkarskich.
Może każdy z was ma swoich ulubionych zawodników, klub piłkarski któremu kibicuje. Warto się podzielić swoją wiedzą. ZAPRASZAM DO DYSKUSJI. "Miłość oznacza rozprowadzać ciepło, nie dusząc się przy tym wzajemnie. Miłość oznacza być ogniem, ale wzajemnie się nie spalać." Phil Bosmans |
|||
09-08-2014, 11:33 AM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna - jesteś kibicem czy także grasz?
Gram w dalszym ciągu mimo, że już nie jestem jakimś młodzikiem. Dawniej trenowałem sporo pod kątem techniki i najbardziej lubię zabawy z piłką.
______________ Smite |
|||
07-04-2024, 10:55 AM
|
|||
|
|||
Piłka nożna to sport, na którym udało mi się zarobić ponad 20 tysięcy euro.
Nie stało się to od razu. I to jest cała kwota. Aby zarobić takie pieniądze, obstawiam mecze kilkadziesiąt razy w https://betdaq.pl/k/legalni-bukmacherzy-online/ i wiele z tych zakładów zostało rozegranych i dało mi wygraną. |
|||
09-09-2024, 01:44 PM
|
|||
|
|||
Gram nie tylko na zakładach sportowych, ale także w kasynach.
Czasami obstawiam takie zakłady na tych samych stronach, które dają taką możliwość. Informacje o takich stawkach otrzymuję z serwisów takich jak https://pascom.net.pl/ gdzie znajduję przydatne informacje. Ale ogólnie odwiedzam co najmniej dwa tuziny takich blogów. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości