Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jaką pamiątkę wybrać na zakończenie roku szkolnego?
08-20-2026, 02:01 PM
Jaką pamiątkę wybrać na zakończenie roku szkolnego?
W naszej grupie znowu zaczęła się rozmowa o tym, co przygotować dzieciom na zakończenie roku. Niby drobiazg, ale jak jest kilkanaście czy kilkadziesiąt osób, to nagle okazuje się, że ciężko znaleźć coś, co będzie jednocześnie niedrogie i nie będzie wyglądało jak kupione na szybko. W zeszłym roku były słodycze, więc tym razem chcielibyśmy coś innego, bardziej pamiątkowego.

Przy okazji przeglądania pomysłów trafiłam na https://uznanie.pl/ i spodobało mi się, że można tam znaleźć różne rzeczy związane z okazjami rodzinnymi i szkolnymi, a nie tylko jeden konkretny rodzaj upominku. Właśnie takich drobnych rzeczy szukamy, bo nie chodzi nam o duży prezent, tylko coś, co będzie kojarzyło się z konkretnym wydarzeniem.

Zastanawiam się, czy lepiej postawić na coś typowo dla dzieci, czy raczej przygotować pamiątkę związaną z całą grupą. Co u was się sprawdzało przy takich okazjach? Jestem ciekawa, czy rodzice zwykle wybierają coś praktycznego, czy raczej pamiątkowego. Bo mam wrażenie, że dzieci najbardziej pamiętają właśnie te drobne rzeczy, które mają jakieś wspólne znaczenie.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Via Ad Deum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS