Hejka! Znowu mi się nazbierała spora lista tytułów do kupienia na wieczory, a ceny w księgarniach stacjonarnych trochę przerażają. Chciałem zamówić kilka nowości i parę starszych rzeczy, ale w koszyku wyszła mi jakaś kosmiczna sumka. Korzystacie z jakichś sprawdzonych stron z kuponami, które realnie obniżają cenę zamówienia? Dajcie znać, gdzie najlepiej teraz szukać jakichś zniżek, żeby nie przepłacić.
Ja przed każdym większym zamówieniem zawsze przeglądam portale z rabatami, bo szkoda przepłacać te kilkanaście złotych na sztuce. Ostatnio całkiem spoko promki widziałem na ekupony, tam mają dedykowane podstrony dla konkretnych księgarń. Zerknij sobie na ten
ekupon na tanie książki i bestsellery, bo sam stamtąd brałem kod rabatowy w zeszłym tygodniu i naliczyło mi fajny upust na cały koszyk. Czasem dają też darmową dostawę od mniejszej kwoty, więc warto sprawdzić zanim klikniesz "kupuję". Ogólnie te kody często się zmieniają, więc jak jeden nie działa, to po prostu sprawdzam następny z listy. Przy zakupie trzech czy czterech sztuk to już się robi konkretna oszczędność, akurat na kolejną książkę do kolekcji.