Via Ad Deum - Chrześcijańskie Forum Ewangelizacyjne

Pełna wersja: Biżuteria
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dziewczyny, zbliża sie rocznica ślubu mojej przyjaciółki i chciałabym jej kupić coś wyjątkowego! Myśle, że zawieszki złote mogłyby być świetnym prezentem, ale nie wiem jaki motyw wybrać. może coś symbolicznego? czy ktoś z Was ma jakies doświadczenie z wyborem takiej biżuterii na rocznice?
Według mnie biżuteria jest dobrym pomysłem na prezent.

odtrucia alkoholowe Warszawa
Szukam ostatnio pomysłu na prezent i ktoś mi podsunął temat zawieszek Pandora – niby brzmi fajnie, ale nie jestem pewien, czy to faktycznie dobry kierunek. Z jednej strony to coś eleganckiego i można dobrać pod osobę, ale z drugiej mam wrażenie, że to dość indywidualna sprawa i nie każdy się w tym odnajdzie. Przeglądając różne opcje, trafiłem na zawieszki Pandora i wygląda to całkiem zachęcająco, ale nadal mam wątpliwości. Czy ktoś z Was dawał coś takiego komuś, kto wcześniej nie miał takiej biżuterii? Jakie były reakcje? Lepiej wybrać coś neutralnego, czy próbować trafić w coś bardziej osobistego? No i czy taka zawieszka ma sens jako pojedynczy prezent, czy raczej trzeba od razu myśleć o całej bransoletce? Jestem ciekawy, bo nie chciałbym zrobić nietrafionego prezentu.
Przekierowanie