Via Ad Deum - Chrześcijańskie Forum Ewangelizacyjne

Pełna wersja: Intencje modlitewne
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Zakładam temat z intencjami modlitewnymi.

Zasada jest taka że wpisujemy się kto z nas chcę się modlić codziennie w tych intencjach które tu będziemy zapisywać,jeśli ktoś będzie chciał zrezygnować to się po prostu wypiszę,i ja dołanczam się do tych modlitw.Może to być dowolna modlitwa:koronka,różaniec,a może chcemy odmawiać nowennę w tych intencjach,albo po prostu przyjąć w intencji tej osoby komunię św.,ja np.mogę zanosić te intencje do Matki Bożej Nieustającej Pomocy i św.Józefa.Zróbmy może tak że przez cały tydzień będziemy modlić się w intencji którą wybieramy,chyba że jak chcecie mogę zrobić losowanie?poczekam może z tym do jutra do godz 21:00,jak wolicie,gdy już będą intencje i chętni można by było zrobić losowanie.Pozdrawiam i zapraszam:)
Myślę, żeby zostawić tutaj wybór, niech każdy modli się jak mu czas pozwala ...
W intencji śp. Julianny Jaworskiej o chwałę Nieba i łaskę pocieszenia dla najbliższych pogrążonych w żałobie.
Niech Pan obdarzy ją pokojem, niech przyjmie ją do swego Królestwa.

+ Wieczny odpoczynek racz Jej dać Panie... +
Módlmy się za nawróconą młodzież by wytrwała w wierze i za katolików, którzy gardzącym spojrzeniem odpychają ją od wiary by się sami nawrócili.

piano

Proszę o modlitwę w intencji mojego tatusia Zbigniewa, dziś mija 40 rocznica śmierci; pomódlmy się proszę aby Bóg przyjął go do swego Królestwa...

Wieczny odpoczynek racz mu dać Panie, a światłość wiekuista niechaj mu świeci, niech odpoczywa w pokoju wiecznym. Amen. [*]
Proszę o modlitwę za moją mamę Ewę o powrót do zdrowia.
Przekierowanie